Olen aina ollut huono pitämään päiväkirjaa. Lapsena kirjoitin lähinnä silloin kun jotakin mullistavaa tapahtui, usein en silloinkaan. Tai sitten tuli kirjoitettua "vuosikatsaus" ja kun useampi vuosi jäi väliin, jätin koko päiväkirjan laatikon pohjalle. Olen lueskellut jonkin verran ystävieni blogeja, enkä sen enempää ole  aiemmin innostunut virittelemään omaa. Jokin aika sitten kävin tietokoneella läpi valokuvia ja niiden joukosta löytyi kaikenlaisia hauskoja kuvia omista tekeleistäni. Vielä ennen digiaikaa keräsin kaikki omien kätten töistä otetut kuvat erikseen ja ajattelin tekeväni niistä jonkinlaisen kansion...eipä ole tullut tehtyä ja tästä aikeesta on jo reilut 10 vuotta.
Niinpä päätin että on aika siirtyä nykyaikaan ja otin itseäni niskasta kiinni. Jos muutkin osaavat pitää blogia, ehkä minäkin selviydyn siitä. Joten tästä se alkaa, blogini, jonka ideana on tallettaa omia tekeleitä, joita syntyy vähän joka käsityönsaralta.Olen aina ollut hassu näpertelijä joka tykkää tehdä kaiken itse, kantapään kauttakin oppimalla virheistään.

Kaiken tämän lisäksi yritän intoutua kirjoittelemaan toisinaan myös arjen kommelluksista tai arkipäivän sattumuksista tänne. Jospa tämä nykyaikainen päiväkirja saisi osakseen enemmän huomiota kuin se vanha kierrevihko laatikon pohjalla...