Tadaa, näistä olen ylpeä :)

1805396.jpg

Kesälapsen synttäreillä ei juuri koskaan ole ollut täytekakkua ja jäätelökakkuja en ole jaksanut juuri kuvata kun niissä ei ole ollut mitään ihmeellistä. Tänä kesänä päätin että pitää olla voileipäkakkua. Oma mieliteko raikkaaseen voileipäkakkuun oli valtava, aiempaa käytännön kokemusta ei sitäkään vertaa.
Jätin kakkujen teon vielä viimetinkaan kun jääkaapissa ei ollut tilaa tehdä kakkuja odottelemaan. Rakentelu oli mukavaa ja lopputulos juuri sellainen kuin halusin. Muutkin tykkäsivät ja miehen kommentti jäi mieleen: "Saat tehdä toistekin" :)

Toinen oli kinkkuversio, toinen savukala/katkarapu. Molemmissa viola tuorejuustoa päällä(kalassa lohi, kinkussa tomaatti/basilika), välissä kermaviiliä sotkettuna kinkkuun/kalaan ja paprikasilppuun. Joka toisessa välissä Hesen kurkkusalaattia, joka vahingossa osui silmiini kaupassa ja osoittautui loistavaksi valinnaksi. Kostutin molemmat kasvisliemellä ja koristelin paprikasilpulla ja lopuilla täytteillä. Ruohosipuli ja salaatin lehdet omasta maasta vielä koristeeksi ja työ oli tehty. Ei jäänyt paljonkaan kakkua yli ja nyt uskaltaa hyvillä mielin tehdä uudelleen kun tuli niin maistuvaa kaikkien makuun :)