Täällä tämäkin kuukausi on taas hurahtanut niin ettei juuri ole ehtinyt paikallaan istua.

Harrastukset ja vilkas sosiaalinen elämä vauhdittaa arkea ja viikonloppuja. Edellinen viikonloppu kului sulkapalloillessa ja tämä viikonloppu vierähti juhliessa erinäisiä synttäreitä, torstainakin jo juhlittiin lastenkutsujen merkeissä kun Alina täytti 8v.
On siinä taas aika kulunut, näinkö sen vaan ymmärtää, lasten kasvusta. Omat synttärit ei merkitse mitään, pysyn aina samalla tasolla vai miten se nyt oli...saa nähdä ehtiikö tässä saada aikaiseksi tasavuoden juhlia vai ei.

Kaikenlaisia tarpeitakin sitä välillä itselleen luo ja nämä matkarattaat oli ystävältä ostettava...kierrätys kunniaan! Mies kysyi vinoillen miten mä tän väriset kelpuutin, mutta sopii hyvin lilankin kanssa ja jotenkin kyllä tykkään ruskean ja raikkaan turkoosin yhdistelmästä...



Kiitos vaan asianosaiselle, ihanat on olleet ja välillä tosi tarpeeseen tulevat kun ei tuo pötkäle aina jaksa liinassa kiikkua/äiti ei jaksa pitää.

Liinailu on silti ihanaa, välillä ilman liinaa ei voi elää, tai voi, mutta tulisi hulluksi.
Aku päätti tehdä hampaan ja oli viikon kovin...hmm...tyytymätön. Unetkin katosivat, mutta näillä näkymin tila oli hetkellinen, nyt on taas yölläkin nukuttu. Yleinen tyytymättömyys vaivaa säännöllisesti kun liikkumistavat ovat jumiutuneet lähinnä sohvan alle peruutteluun. Sylissä on niin paljon parempi katsella ympärilleen ja pomppia. Tehokkaan pomppimisen jälkeen voikin taas rauhoittua liinaan kun äiti tekee kotihommia...