Pihan ensimmäinen istutusalue alkoi olla sen verran ruohottunut, että päätin tehdä sen kokonaan uusiksi. Harmittaa kun ei tullut otettua kuvaa siitä mikä se ennen oli, nimittäin muutos oli mielestäni huomattava. Nyt saatiin reunuskivetkin asettumaan paremmin ja itse alue on muutenkin paljon parempi. Juolavehnää ja kortetta oli enemmän kuin itse kasveja, joten raaka peli oli helpoin toteutus ja kaivoin kaikki kasvit lapiolla ylös ja sen jälkeen perkasin koko maan rikkaruohoista.

Siistiä tuli, kuten näistä puhelinkuvista voi vähän tutkailla.

1243191460_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1243191482_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vuorenkilpiä oli enemmän, mutta se ei kuulu suosikkeihini joten karsin sitä aika rajusti. Ensin meinasin hylätä kaikki, mutta vielä päästin ne tuonne taka-alalle sentään.
Vasemmalla alhaalla: Tarhakäenkaalia, Rentoakankaalia ja jotain punertavaa maksaruohoa jonka nimeä en muista. Kaikki nämä kuitenkin tumman punertavia väriltään. Seuraavassa kivirykelmässä on myös erilaisia maksaruohoja, mm.sitä perinteistä ruusumaista.
Keskellä istutusaluetta isoissa kivikasoissa on sammalleimua lilana sekä yksi valkovaaleanpunainen.
Oikeassa reunassa lisäksi vielä timjami, joka ei näy, mutta oli talvehtinyt todella hyvin sekä hopehärkkiä jota jouduin rajulla kädellä harventamaan rikkaruohojen seasta.
Niin ja onhan tuossa ihan etureunassa vielä rikkaruohojen tukahduttama/unhoon jäänyt patjarikko, jospa se nyt saisi vähän huomiotakin...