...enkä malta olla ihastelematta näitä ilmoja joista on saatu nauttia joulusta asti. Aamuisin herään ja ihastelen lumista pihaa varmasti innokkaammin kuin lapset. Näihin maisemiin on ilo herätä:

Näkymä parvekkeelta(tuleva työhuoneeni kenties)

Pakkanen ei häiritse, saapahan ainakin nopeasti jäälyhtyjä tehtyä(litran jugurttiämpärissä tulee näppärästi).
Jouluaattona pihassa oli 13 lyhtyä jotka hautautuivat parissa päivässä lumen alle. Tehdas on ollut toiminnassa ja nyt niitä on jo yli 20 luomassa valoaan...
 

Ja voi tätä lumen määrää! Ah ja puh! Tulee ihan lapsuus mieleen kun lapissa kahlattiin vyötäröä myöden hangessa. Tänään kahlasin omassa pihassa polvia myöten hangessa, mieletöntä, mahtavaa, eikö?!? Ollaan sentään rannikkoseudulla ja lumet ovat olleet aika harvassa, joten näistä nauttii nyt joka hetki.
Halvat on hullun huvit kun uusi lumentyönnin saa hymyn huulille :)
Polkujen varsilla on metriset lumikinokset ja lisää mahtuu vielä jos on tullakseen.

Vietimme mukavan vuodenvaihteen lasten kanssa. Aamulla ulkoiltiiin ja tehtiin lumilinnaa. Lounaaksi tacoja, vähän lepoa ja sitten mentiin lasten ilotulitusta katsomaan Turkuun. Sieltä kotiin laajennetun perheen kanssa syömään perinteiset nakit ja perunasalaatti sekä sipsejä. Katsottiin Wall-E ja lähdettiin vielä yöllä lähimaastoon ilotulituksia katsomaan. Komeita raketteja oli joka puolella ja reissu oli onnistunut. Lopuksi juotiin vielä lasten kanssa "sampanjaa"(Robbie Bubble tai mikähän se nyt oli)kunnes alkoi olla sopiva aika vetäytyä nukkumaan. Hyvä mieli ja alku uudelle vuodelle siis!