Kesällä keittiön vitriinikaapista hajosi toinen ovi kun pieni vierailijamme kaatui baarijakkaralla ja se kimposi oveen. Onneksi ei käynyt mitään pahemmin, sain tilaisuuden etsiä uudet ovet kaappiin. Homma osoittautui kuitenkin hankalammaksi kuin luulin ja asia jäi unohduksiin.

Eräänä päivänä katselin taas keittiötä uusin silmin ja tuumasin että vanhaa kaappia ei enää korjata kun sen kaveri baarikaappikin alkaa jo nauraa liitoksissaan.

Sitten kun on aikaa ja rahaa, ostetaan uusi, vähän isompi kaappi ja niiden yläpuolelle vielä pikkukaapit.
Sanoin ettei asialla ole kiirettä, kun nyt on tuo parveke/työhuoneprojektikin päällä.

Pari viikkoa sitten kun isäntä oli valanut työhuoneen lattian ja sen piti kuivaa, tuli selkeä tekemisen puute ja kurvasimme IKEAan ostamaan kaappeja. Ehdotus ei ollut minun, mutta lähdin mukaan ilomielin ;)

Samana iltana meillä oli lisätilaa keittiössä runsaasti. Seuraavana päivänä järjestin kaikki astiat uudelleen ja sain toiseen kaappiin tilaa ruokatarvikkeille jotka aiemmin lojuivat pitkin pöytätasoja(=ärsyttävää).
Muutamia tavaroita lukuunottamatta kaikki on paikallaan ja paremmalta näyttää, vai mitä?

Suunnitelmissa on että joskus kun taas tulee sopiva hetki, tuohon hyllyjen alle voi lisätä kaapin johon mahtuisi mikro ja ehkä muitakin kodinkoneita. Nyt siinä asuu ahkerat apulaiseni, tai kuten mainitsin Ergorapidon saadessani, että vasen käteni ;)