Joulunjälkeiset myrskyt kaatoivat puita joka puolella. Ystävä vinkkasi ylimääräisistä polttopuista joita tulikin toiselle ystävälle noudettua. Siinä sitten mäntytukkeja kannellessa ihastelin oksia ja risuja maassa ja mietin mitä kaikkea voisin tehdä :) Kransseja voisi vääntää, mutta jotenkin ei oksat siihen malliin kääntyneet silmissäni, mutta sain viimein idean korupuustani.
Ystävä vinkkasi että heidän vierestä kaatui myös kaunis käkkyrämänty ja sitä meninkin lasten kanssa eräänä päivänä tutkimaan. Siellä se rötkötti ohuen lumiharson päällä ja hienoja oksia oli joka puolella. Tehtävänä oli löytää täydellinen oksa. Lähdimme kotiin useamman ehdokkaan kanssa.

Ensin oksat seisoivat hetken pihalla kunnes muistin ottaa ne sisälle sulamaan kuorintaa varten.
Tässä parin illan rapsuttelun tulos:
1327869724_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kaivelin kätköistäni vanhan maalipurkin lopun ja sain sen sävytettyä yläkerran wc:n sävyihin(ei se ei muuten ole lila). Maalin kuivuessa tein tyttärelle ja vieraille enemmän tilaa alakerran vessaan ja muutin tavarani ylös. Isäntä asensi jo lisävaloa yläkertaan joten siellä näkee myös meikata nykyään. Aluksi olin suunnitellut että oksa tulee pystyyn, mutta sommitellessani sitä paikoilleen se kääntyikin poikittain ja tällainen teline siitä tuli:
1327869789_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tykkään, nyt on helpompi ottaa koru käyttöön kun ei tarvitse selvitellä niitä solmuista auki vaan voi valita rivistä :)