Niinpä niin, olen aina pitänyt säkkituoleista. Hankala sisustuselementti toisaalta kun lojuu kaiken aikaa lattialla, mutta päätinpä joskus että omilla lapsillani tulee olemaan säkkituolit. En kuitenkaan halunnut mitään kaupan keinonahkaisia versioita ja kovin kalliiksikin koin suuremman kokoiset säkit. Kerran sitten kirpparilta tein löydön, kaksi vanhaa säkkituolia muutamalla eurolla :)
Päällisenä näissä löydöksissä oli ruskea ja toisessa aniliininpunainen keinonahka, joka yllätys yllätys sai lähteä ensitöikseen. Ompelin vanhasta lakanasta säkkituoleihin sisuspussit ja sitten toisesta kankaasta päällisen jota voi tarpeen mukaan pestä.Styroxraetta ostin vähän lisää että sain säkkeihin muhkeutta lisää. Se rakeen käsitteleminen on kaikkein ärsyttävintä puuhaa koska yleensä sitä on joka puolella muualla paitsi siellä mihin oli tarkoitus laittaa...
Nämä ovat toimineet nyt hienosti viitisen vuotta. Toisesta alkoi pursuilla styroxia ulos kun oli saanut liian monta tarzan hyppyä osakseen, mutta nyt sekin vuoto on jo korjattu.
Näissä on muuten hyvä pitää myös pientä vauvaa, tai synnytyksen jälkeen itse istua jos penkillä ei kykene...

1854378.jpg