Miten tuntuukin aina siltä että koko syksy on kaikenlaisia menoja joka suuntaan ja päivät pyörivät niin nopeasti että taas on kuukausi eletty ja vasta mielestäni lokakuu alkoi :0

Pihahommat edistyvät vain siistimisen osalta. Tällä hetkellä mullan kärräys ei innosta, sillä kasa vuoroin jäätyy pinnasta ja kostuu sitä myöten sisältä märäksi ja painavaksi. Haravanvarteen sen sijaan tarraan heti kun pääsen ulos, tai no, olen yrittänyt malttaa mieleni ja odotellut kaikkien puiden lehtien tulevan alas. Odottavan aika on pitkä ja toki olen jo ehtinyt useamman erän kärrätä maatumaan, mutta jos nyt sen lopullisen haravoinnin suorittaisi vihdoinkin.

Kun tämä aika on niin katoavaista, yritän kaikkina vapaina hetkinä kilistellä puikkoja. Itse kaipaan lisää sukkia, kuten myös Allu. Akulla villasukkia on enemmän kuin ehtii käyttää ja Elias sai vielä vanhat venytettyä jalkaansa, ehkä on kuitenkin uudet neulottava siinäkin koossa. Olen yrittänyt myös omien tarpeiden ohella autella tonttuja, jotta pukinkonttiin saataisiin vähän pehmeitä paketteja. Hyvin edistyy ja ehkä tulee jotain valmistakin ennen joulua ;) Itselleni tein jokinaika sitten samanmalliset sukat kuin edelliset. Tiimalasikantapää kestää hyvin jokapäiväisessä käytössä, näitä lisää kunhan ehtii...



Kuva on valitettavasti epätarkka kun sain kuvausapulaisen olkapäälleni...Lankana näissä on ihanaa kirjopirkkaa jota sain kerran hyvitykseksi vääristä langoista. Tämä väri tuli vahingossa oikeaan paikkaan ;)

Ennen joulua saattaa myös valmistua työhuoneeni, joka on isännän ja vaarinkin voimin jo hyvällä alulla. Parvekkeen purkujämät on vielä pihassa, mutta vihreä tuulensuojalevyinen umpikoppi odottelee ikkunoita ja paneeleita sekä seinäeristeitä. Tältä näytti vielä viimeviikolla. Nyt lattiassa on jo lastulevyt ja tuo pieni päivänvalon kajastuskin on saatu piiloon. Nyt toivotaan ettei sada vaakasuoraan niin on paremmin suojassa ennenkuin päästään jatkamaan.