Olin tänään kuopuksen kanssa hammashoitolassa ja siinä kun istuskelin ja katselin miten hienosti hän suoriutuu suun aukipitämisestä, katsahdin vastapäiseen peiliin. Ohhoh! Tältäkö tosiaan näytän kaikkien muiden mielestä, ei ihme että pienet lapset katsovat aina pitkään kun tulen kohti.
Näin siis valtavan vatsani, jota olin jo jotenkin alkanut pitää sopusuhtaisena täältä ylhäältä katsellessa. Näköjään kuvakulma muuttaa tilannetta vähän toiseksi ;D

1871266.jpg
Tosin, olen pysynyt nyt pitkään samankokoisena, vatsanympäryskään ei enää ole turvonnut. Masumyyrä on ollut jo pari viikko lantiossa "kiinni", joten alhaalla on ja pysyy. Edellinen raskaus oli valtava, lopussa vyötärönympärys muistaakseni 128cm!!! Nyt siis VAIN sirot 117cm ja ollaan kohta 36vkolla.
Huhhuh, kyllä tämä liikkuvaiselle ihmiselle on kidutusta kun lähes puolivuotta on "liikuntakyvytön". Käveleminen ja liikkuminen miten tahansa on nyt viikon verran ollut todella vaikeaa jos se jo aiemmin oli kivuliasta ja hankalaa. Tänään on selkä vihoitellut koko ajan liitokset paukkuu ja vihloo....kuukausi vielä,e i yhtään enempää, eihän!?!?