Eräänä pakkaspäivänä juttelin kerhomatkalla toisen äidin kanssa kun pitäisi lapselle varmaankin sellaiset huovutetut lapaset pyytää että pysyy sormet lämpiminä. Jotenkin se ajatus siitä sitten jäi päähän ja samana iltana kaupassa käydessäni, koriini tarttui muutama kerä Novitan Huopanen lankaa... ohjeen mukaan tein lapsen lapasta, mutta jo tekovaiheessa totesin että taitaa tulla isompi. Pesukonehuovutuksen jälkeen jännitti, mutta tulos oli hyvä. Isäntä sai uudet lämpimät lapaset ;)

Kipinä jäi päälle ja seuraavana iltana tein uudet lapaset, tällä kertaa vähän pienemmät. Ennen huovutusta lapaset näytti tältä(tavallinen kynä mittasuhteiden vuoksi):

Olin niin malttamaton näiden kanssa, että otin ne suoraan pesukoneesta käyttööni ja riensin siskon kanssa elokuviin uusien lapasten kanssa.

Illalla puski jo seuraavat lapaset puikoilla, juu, myönnän että näihin tuli joku hurahdus. Ennen en ole lapasia juuri tykännyt tehdä, mutta näiden myötä opin että tämäkin sujuu, mikäköhän siinä ennen oli niin hankalaa...no, nyt on jo melkein koko perheellä omat huovutetut lapaset ja nyt odottelen lankoja postissa lisää jotta työt edistyis :D

Alhaalta ylöspäin: Akun, Alinan, mun ja isännän lapaset.