Sain viimeviikolla saumurin täysin yllätyksenä. On siitä ollut puhetta äitini kanssa(jonka ompelukonekin työskentelee meillä), mutta asia on ollut sellainen hoidetaan joskus kun ehtii. Sain pikaisen alkuopastuksen liikkeestä(en ole koskaan saumuroinut mitään)että pääsen harjoittelemaan ja kun osaan jotain, kuulen lisää vinkkejä koneen toiminnoista.

Päätin aloittaa helpolla ja tein muutaman pipon niistä ei nyt ole kuvia, yksi onnistui ja toisesta tuli löysä, johtuen trikoovalinnasta.
Seuraavaksi kaivelin kaapista erään peiton jonka joskus ostin kirpparilta kun näin silmissäni siitä tehtyjä pipoja.
Etsin sopivaa mallia ja löysin suloisen kuvan täältä ja perässä oli helposti toteutettava ohjekin. Niinpä pipoja alkoi syntyä saumurin hurahdellessa iloisesti :)

Näitä pörröisiä talvipipoja on jo useampaa kokoa erilaisilla trikoovuorilla. Vihdoinkin saan kaikki kankaiksi säästämäni trikoovaatteet käyttööt. On se vaan helppoa ja nopeaa saumurilla. Ompelukoneella tehdessä olisin jo takunnut useamman kerran.

Erilaisia kankaita kaivellessa syntyi monenlaisia pipoja

Malli sai makoisaa palkkaa sovittelusta ;)

Tämä malli vaikuttaa todella hyvältä ja näyttää söpöltä. Meidän 10v. haluaa myös tätä mallia.(tarkoitan pipoa, vaikka itse mannekiinikin on aika söpö)

Lisää, lisää huutaa Aku, mutta ensin täytyy äiskän ahkeroida...