Niin, siis meillä on akvaario. Ei mikään suuri josta aina olen vain haaveillut, mutta tuollainen pieni ja viihtyisä. Tämän vuoden aikana se on jäänyt kaiken muun jalkoihin ja putsaaminen on tuntunut mahdottomalta tehtävältä aloittaa. Ruokintakin tuntui välillä unohtuvan kokonaan ja olin jo myymässä koko purkin pois. Jostain tuli kuitenkin se inspiraatio ja tahto puhdistaa kalojen ympäristö. Tällä kertaa edellisestä siivouksesta oli tosiaan kulunut melkein vuosi! Kauheeta! Yleensä kerran kuussa teen jonkinlaista putsausta ja lisäilen vettä aina kun pinta vähän laskee. Ihmeen hyvin nuo otukset sentään ovat jaksaneet laiminlyötyinäkin ja nyt niillä on taas puhdas ja mukava ympäristö, jota kelpaa nyt itsekin katsella taas.

Saumat ovat taas siistit kun poistin vanhat vihreäksi muuttuneet pinnat ja isäntä laittoi uudet sirot silikonit päälle. Vesi pysyy taas paremmin sisällä ;D
Sain sisustettua akvaarion tosi kivasti ja luolista tuli kivat piilopaikat monnille. Aku on ihastunut kaloihin nyt kun niitä taas näkee kasvillisuuden seasta(näissä kuvissa kalat ovat vielä piilossa kaikelta kun joutuivat viettämään yön ämpärissä).