Irtauduimme arjesta ja lähdimme laivalle koko porukalla heti hiihtoloman alkuun. En sano viihtyväni laivalla, mutta nyt oli lähdettävä Suvi Teräsniskaa katsomaan :) Iltalaivalle lähdettiin järjettömässä lumisumpurassa joka oli saanut koko sataman autoliikenteen tukkoon. Laivalla oli sentään mukavasti tilaa liikkua ja paljon lapsiperheitä liikenteessä, myös useampia tuttuja :) Ville Viking tuli heti laivaan saapuessamme halaamaan kaikkia lapsia ja siitä se Villen bongailu alkoi, Aku tuumasi onnellisena: "Oli ihana halata sitä nallea..." Kunnes Alinan huomautuksen jälkeen huomasi sen olevan kissa ;)
Lapset odottivat innolla Ville Viking juomia, itse ehkä eniten odotin illan keikkaa ja seuraavan päivän lounasta ;D



Ilta sujui mukavasti ja lapset olivat innoissaan kun nukkumaanmenolla ei ollut kiirettä, Suvi Teräsniska aloitti vasta keskiyöllä...Aku valmisteltiin yöpuulle ja pääsi rattaisiin omaan pesään nukkumaan ja nukkuikin koko keikan sujuvasti(ihmiset katsoivat huvittuneina kun varpaat välillä pilkottivat peiton alta) Suvi on meiän koko perheen yksi suosikki ja osaa kyllä laulaa livenäkin yhtä hyvin kuin levyllä.

Laivalla nukkuminen oli lasten mielestä kivaa, etenkin Akun, itsestäni en voi sanoa samaa...vahdin taas jokaista keinahdusta ja kolinaa. Aamulla ei haitannut vaikka Aku heräsi jo ennen seitsemää ja aloitin aamupuuhat. Aamupalaa päästiin nauttimaan aurinkoisissa tunnelmissa.





Pojat pallomeressä(valokuvan otti yli-ikäinen Alina ;D)

Leikki-ja pelihuoneessa aika kului hyvin ja itse ehdin neuloa. Lapset osallistuivat ohjattuihin peleihin ja puuhastelivat kaiken aikaa.
Lounasta päästiin syömään ihan laivan keulaan ja Akulla meni hetki ihastellessa näkymiä ja ohikulkevia laivoja.



Ruokaillessa laiva keikkui ulapalla aika lailla. Piti oikein miettiä miten kävelee, jotta pysyi pystyssä. Alinan merikelpoisuus oli koetuksella, mutta onneksi päänsärky rauhottui kun päästiin saariston suojaan. Aku nukkui tuhisten vaunuissa ja nautin maisemista.







Lapset saivat matkan aikana enemmän limpparia kuin koskaan ennen...jopa colaa...



Ville bongaus jatkui...



Ja päästiin kuvaan vielä Suvinkin kanssa (olenpas taas punainen...)



Kaiken kaikkiaan erittäin onnistunut reissu, mutta kyllä oli kiva nukkua taas ihan omassa sängyssä joka ei keikkunut ;)

Seuraavana operaatio lumityöt...