Ilokseni voin todeta että kehitystä neulomisen suhteen on tapahtunut vajaan 10 vuoden aikana. Puikoilta alkaa säännöllisesti syntyä tarpeellisia neuleita ja kaikenaikaa päässä muhii uuden työn aloittaminen. Olen pitäytynyt vielä hyvin päätöksessäni tehdä yhtä työtä kerrallaan, etteivät jää sitten lojumaan joka puolelle keskeneräisinä. Työhuoneen perällä lojunut neulepaidan raakilekin on nyt alkanut edetä vauhdilla. Ensin se muistutteli olemassaolostaan kurkkimalla kassista, mutta en uskaltanut jatkaa keskenjäänyttä projektia. Olen siis aloittanut paidan tekemisen nelisen vuotta sitten. Kesken työtä tuli neulelopahdus ja ohjekin tuntui mutkikkaalta...

Ystäväni kanssa olemme pitäneet ompeluseuraa vuoroviikoin toistemme luona ja päätin saada paidan tehtyä. Takakappale valmistui nopeasti kun oli jo alullaan ja nyt etukappalekin on lähes valmis. Ohje(tuo ryppyinen ja repeillyt paperi jostain Pirkka lehdestä tmv.) tuntuu nyt jo ymmärrettävältä ja löysin jopa yhden virheen jonka olin tehnyt silloin "tyhmempänä". Kaikkea oppii kunhan vaan tekee- sanonta pätee taas kerran täysin! Nyt siis kaikki epäröivät puikkoihin :)



Lankana mohair/angora/polyamidi sekoitetta joka on muhinut useamman vuoden kaapissa jos toisessa. Väri passaa erinomaisesti kaikkeen mitä päälläni pidän ;)