Aku on päässyt siihen vaiheeseen (lähes 11kk)että penkoo ja kaivelee kaikki nurkat ja levittää kaikki eteen osuvat kasat ympärilleen. Työhuone on ollut varsinainen aarreaitta, varsinkin jos askartelukaapin ovi on unohtunut auki...tällä hetkellä lattialla lojuu iloisen värikkäitä muotteja muovailuvahavempaimien kanssa.
Tutkiessaan tarkemmin äidin kätköjä, Aku sai kaivettua vanhoja piirustuksia esiin ja alkoi syödä erään lukioaikaisen arkkitehtikurssin työtäni jonka olin säilyttänyt. Kun katselin sitä, huomasin että olisin edelleen valmis toteuttamaan työn konkreettisesti jos rahaa vain tipahtaisi jostakin ylimääräistä :D

Unelmia täytyy olla ja tämä unelma saa elää edelleen, mutta paperiversio kärsi jo sen verran vaurioita, että siirrän työni tärkeimmät kohdat tänne talteen.


"Talo on suunniteltu avaraksi ja selkeäksi. Olohuone, ruokailutila ja keittiö avautuvat korkealle. Muu osa talosta on suunniteltu kolmeen tasoon. Kerrosten välissä ei ole paljon askelmia, joten rappuset eivät ole este lapsiperheillekään.
Olohuoneen koko korkeuden kattavat ikkunat tuovat valoa jokaiseen tasoon. Ikkunoita on muutenkin runsaasti, joten kokonaisuus on valoisa.
Sauna, pesutilat ja kodinhoitohuone ovat yksi yhteinen kokonaisuus.

Työhuone ja kirjasto on sijoitettu niin ettei työrauhaa häiritse talon muut askareet.
Ulkovarasto ja autopaikka ovat katoksen alla, sisäänkäynnin vieressä.

Talon ulkomuoto on selkeä ja yksinkertainen. Se on vaalea, rapattu tiilitalo.


Toisen tason oleskelutila avautuu avonaisena ja tuo avaruutta lisää. Kaikki makuuhuoneet on sijoitettu kahteen ylempään tasoon. Kolmannen tason oleskeluhuonetta voi käyttää myös vierashuoneena. Suuri seinään osittain upotettu akvaario luo omaa jännittävää tunnelmaa ja toimii myös hermojen rauhoittajana."

Piirustusta katsellessa, isäntä jo kysyy olenko valmis rakentamaan uutta ;) Pienillä muutoksilla tämä olisi unelma, mutta jääköön nyt vielä toteuttamatta kuitenkin ;D